تصدرت البلوجر سارة الأردنية، مؤشرات البحث “تريند” على محرك “جوجل”، بعد انتشار أنباء حول خطبتها للفنان حسام حبيب، خلال الفترة الماضية، ولم يتم تأكيدها رسميا حتى الآن.
وتساءل عدد كبير من جمهور حسام حبيب، عن هوية سارة الأردنية، في ظل معلومات أولية تداولها بعض من جمهورها، وهي:
- عمرها 25 عاما، فهي مواليد عام 2000، وتصغر حسام حبيب بـ 20 عاما.
- تعمل عارضة أزياء وبلوجر على مواقع التواصل الاجتماعي.
- تقسم في العاصمة الأردنية عمان.
- أول لقاء جمعها بـ حسام حبيب كان قبل نحو عامين، في إحدى المناسبات التي ظهرت فيها المنتجة سارة الطباخ.

_658_095014.jpg)
حسام حبيب وسارة الأردنية
أثار الفنان حسام حبيب حالة من الجدل الواسع بعد الإعلان بشكل شبه رسمى عن ارتباطه بالفتاة الأردنية عارضة الأزياء سارة، ما أثار حالة من الجدل، خاصة أنه بالبحث والتدقيق وجد أن حسام حبيب كان على علاقة بخطيبته سارة قبل أن يتزوج من الفنانة شيرين عبد الوهاب وجمع بينهما عدد من الصور فى مناسبات مختلفة.
رد حسام حبيب
في أول رد له على ما تم تداوله مؤخرًا بشأن خطوبته، نفى الفنان حسام حبيب تمامًا ما تردد، مؤكدًا أنه لم يصل الأمر إلى الخطوبة.
وقال في تصريحاته لـ ET بالعربي: “الموضوع ما وصلش خالص للخطوبة نهائيًا، هما سبقوا الأحداث وخلّوا الموضوع يتعقّد بدل ما يحصل فيه خير، يعني اللي حصل ده، مش عارف أقولهم إيه بصراحة. وأصلاً الحاجة اللي بيتكلموا عنها عمرها ما وصلت لربع اللي بيتقال، ومش عارف الناس عايزين إيه مني بجد، على طول الناس بتخربلي حياتي”.
وتابع: “إن كان في حاجة، هما كده بوّظوها، لأن أهل البنت ليهم عاداتهم وتقاليدهم، وناس محترمين جدًا جدًا، زيّ ما إحنا زمان كان لينا عاداتنا وتقاليدنا، وكنا بنحترم يعني إيه بنت، مش عارف إيه”.
وأضاف: “يعني مش عارف الناس بقت بتتكلم في أي حاجة لمجرد التريند وتحقيق المشاهدات بس، وييجوا يقولوا: حسام هو اللي بيدوّر على اللقطة.. فين اللقطة اللي بدوّر عليها؟ إنتو اللي بتدوروا ورايا أهو”.
وأكمل: “ابعدوا عن حياتي بقى، أنا مش عارف إيه ده! إمتى هتسيبوا الناس في حالها؟ عمرنا ما اتكلمنا عن مين خَطَب ومين اتجوز، ولو حصل، بيتكلموا بعد الأحداث، دلوقتي بيتكلموا عن بنت وليها عائلة كبيرة، وبقى كل همنا التريند والفيديو ده يجيب كام؟”.